Hobby Lean Wenskaarten  te veel om op te noemen

Privacy

Uw privacy is gewaarborgd.

Bij het ontwerp van deze site is uitgebreid aandacht besteed aan uw privacy, uw veiligheid en uw comfort.

Dit gebeurt volledig in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. (AVG)

Wij zullen uw naam of uw persoonlijke informatie niet verhuren of verkopen aan derden.

U kunt op onze sites informatie opslaan zodat u bij een volgend bezoek aan die site uw gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren.

Als u zich heeft aangemeld voor een nieuwsbrief , zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van aanbiedingen, informatie etc., wordt uw e-mailadres toegevoegd aan onze adressenlijst. Deze nieuwsbriefadressenlijst wordt niet aan derden verstrekt. Indien u eventueel geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen laat dit ons dan even weten via een e-mail. Dan wordt dat door ons verwerkt.

Hobbylean.nl gebruikt cookies met als doel om de website gebruiksvriendelijker te maken bijvoorbeeld om bepaalde voorkeuren te onthouden. Daarnaast gebruiken wij ook Google Analytics om bij te houden hoe onze bezoekers de website gebruiken en inzicht te verkrijgen in onze campagneprestatie. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk worden verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Als u eenmaal akkoord bent gegaan met het cookie gebruik zal deze melding in de toekomst niet meer verschijnen. (klikken op X) Hobbylean.nl heeft ook een SSL-certificaat (Secure Socket Layer ) . Dit betekend dat onze website is beveiligd middels een SSL hangslotje. Andere sites (naast www.hobbylean.nl) waaraan deze site gekoppeld is, voeren een gelijkwaardig beleid. U dient echter hun beleidsverklaringen te controleren voordat u verdere persoonlijke informatie verstrekt op hun site. Andere wederverkopers die vermeld zijn in onze zoeksystemen kunnen websites hebben waarvoor andere beleidslijnen gelden dan de onze. Controleer altijd zorgvuldig hun beleidsverklaringen voordat u persoonlijke informatie verstrekt.

Wij kunnen mogelijk statistische of demografische informatie uitwisselen met onze marketingpartners, adverteerders of andere derden. De informatie heeft de vorm van statistieken of aankoopdemografische gegevens en wordt nooit in verband gebracht met een individuele persoon. Als u eventuele onjuistheden opmerkt , dan voeren wij met plezier de vereiste wijzigingen door.

Aangezien de aanbiedingen en de technologien veranderen, behouden wij ons het recht voor om onze beleidslijnen te allen tijde naar eigen goeddunken te veranderen, te wijzigen, uit te breiden of te beperken. Als de beleidslijnen aanzienlijk veranderen, brengen wij onze klanten individueel op de hoogte via e-mail en bieden wij hun de kans om de gegevens te verwijderen of te wijzigen. Raadpleeg regelmatig deze informatie om op de hoogte te blijven van wijzigingen.

Stuur ons gerust uw commentaar.
Gelieve contact met ons op te nemen als u verdere beleidsinformatie wenst.